4
daha on iki yaşında dağda keçilerini otlatırken onu daha neyin öldürdüğü bile bilinmeyen ceylan çevrede inceleme yapan sıvil toplum örgütüleri minik kızın parçalanmış giysisi ile şarapnel parçalarını basına göstererek yetkililere çağrı yaptı ..



Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar tüküsünü her duyulduğunda insanlarımızın yüreğini parçalıyıp ağlatan bu türkünün yaşanmış gerçek yüzü olan ceylanın ölümü nasıl oluyorda herkesin sukun kalmasını sağlıyor. Evet suskun kalıyorlar çünkü medya sustu çok değil daha geçen gün olan bu üzücü olaydan çoğu insanın daha haberi bile yok çünkü çoğu medya basını bunu haber konusu bile yapılcak kadar önem vermedi ne yazıki doğud buna benzer okadar ceylan varki kimi öldürülmesde oniki yaşıda evlendirilip hergün öldürülmekten beter acılar çekiyor kimi de daha okulun ne olduğunu bile bilmiyor doğuda bu olaylar yaşanırken oniki yaşındaki bir kızın paçalanarak ölmesi çoğu medya basını için bir anlam ifade etmedi demeki.

Yorum Gönder

  1. Maalesef yeni duydum çok acı ...
    O güzel yüreğine bir kez daha tşkrlr canım...
    İnsan yaşarkende ölüyor haklısın...

    YanıtlaSil
  2. Ne acı birşey böyle.
    Senden duydum.
    Çok korktum.

    YanıtlaSil
  3. Maalesef bende duymayanlar grubuna giriyorum,hiç duymadım bu olayı.Ama haklısın doğuda buna benzer olaylar o kadar çok yaşanıyorki,insanlara artık bu normal bir şeymiş gibi geliyor ve haberciler bile çok üzerinde duymuyor.Ne acıdırki biz medyatik olan insanların sabah kahvaltıda kaç dilim ekmek yediğini biliyoruz,medya bunları gözümüze gözümüze sokuyor.
    Ama ceylan larımız gitmiş,onların umru değil.Nasıl bir millet olduk böyle değilmi.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. güzelim, ilkokul arkadaşımın akıbeti de buna benzerdi...kim ne için belli değil..
    ama sorun artık kimlik sorunu değil bence biran önce insan haklarına önem verilmeli...
    paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için şimdiden teşekür ederiz.

 
Top